Fødselsdag

Den store årlige begivenhed – Fødselsdagen.
En ting er helt sikkert tilbagevendende hvert eneste år, nemlig fødselsdagen. Hvor sommer og vinter ofte skuffer, gælder det om at sikre at netop fødselsdagen bliver helt perfekt.
Der er selvfølgelig en række ting, som man lige skal have på plads, før end at dagen bliver en af de bedste på hele året.
Først og fremmest handler det om at få inviteret de rigtige mennesker. Mængden af mennesker er ikke så vigtig, det handler udelukkende om at få inviteret de man helst vil bruge dagen sammen med. Herefter kommer det næst vigtigste, nemlig dagens menu.
En fødselsdag kræver nemlig en stor menu. Allerede fra morgenstunden af, skal man selvfølgelig have sin favorit morgenmad, for på den måde er man sikker på at dagen kommer bedst fra start. Derefter en lækker frokost, som ikke skal være for tung, da man også skal lade der være plads til kaffe om eftermiddagen, som på sin vis kan være en af fødselsdagens højdepunkter. Det er nemlig her, vi skal have både boller, lagkage, varm kakao og måske endda lidt mere end det. Efterfølgende skal der selvfølgelig spises en livret til aftensmad, og måske lige et sidste stykke kage til aftenskaffen før sengetid.
Dagens menu fylder selvfølgelig en stor del af fødselsdagen, men det er også en helt andet centralt område. – Gaverne.
Man har måske ikke selv så stor indflydelse på gaverne, og så alligevel. Med en velstruktureret ønskeliste og samtidig af en tilpas længde, kan man forøge chancerne for succes. – Hvis man mest er til overraskelser, kan man selvfølgelig helt droppe ønskelisten, man skal dog være opmærksom på, at man ikke nødvendigvis gør gavegiveren en tjeneste ved at vælge præcis denne løsning.
– Alt i alt, handler det om at få en god dag, og hvordan man definerer en god dag, det er vel op til den enkelte.

 

1163242_65740280