Forlovelsesringe – Tilvalg og fravalg.

Mulighederne fremstår nærmest uendelige når man kigger på markedet for forlovelsesringe. Det er dog med forlovelsesringe, som det er med så meget andet. Det handler om at tage en beslutning, og herefter beslutte sig for hvilken retning man vil gå.

Med andre ord er det frem med kompasset, og så kan jagten for alvor begynde. Der er mange forskellige parametre at vælge imellem når man skal finde sin forlovelsesring. Det kan være ønsker om specielle materieler, det kan være smag i forhold til design, og det kan bestemt også være prisen.

Man behøver ikke at følge et af disse ben hundrede procent, faktisk handler det nok om at finde det helt rigtige mix af disse, og dermed får man et helt ideelt resultat.

Personligt ville jeg nok gå mest i retning af noget personligt eller unikt. Et godt bud på sådan en forlovelsesring finder man her.

Hvis man har svært ved at finde du af, hvad det egentlig er man søger. Så kan man måske i stedet tage udgangspunkt i, hvad det er man i hvert fald ikke søger. – Udelukkelsesmetoden. Det handler altid om smag, og mit bedste forslag er, at man kigger sig omkring på nettet, og finder lige præcis det match, som man synes passer bedst.

1185863_57451503

Ingen fest uden konfetti

De fleste har vel prøvet, at skulle rydde op dagen efter den vildeste fest. Når man sådan står der, midt i alt rodet, kan man måske undre sig over, hvorfor man ikke kan holde en fest uden at skulle bruge urimelige mængder konfetti.

I det hele taget, kan det virke ret mystisk, at de her små papirlapper, som bliver smidt op i luften, i så høj grad kan medvirke til, at gøre en fest endnu mere festlig. Der står man så, med papirstykker over det hele, og må begynde at feje og støvsuge. Lige når man er tror man har fået det hele fejet eller støvsuget op, så finder man øjeblikket efter, konfetti et nyt sted. På den måde, kan man selvfølgelig også sige, at konfetti er et af de bedste festminder man kan få. Det er som om, festen aldrig helt forsvinder og der altid vil være en smule tilbage af festen.

En konspiration er, at det er støvsuger producenterne som har opfundet konfettien. Der må gennem et år, blive brugt urimelig mange støvsugerposer, udelukkende indeholdende konfetti. Samtidig er konfettiopsugning en af de mest visuelle metoder til at fremvise sugeevnen på en støvsuger, og dermed et oplagt salgstrick af din støvsuger.

Fra støvsugersælgeren til de vilde fester, så er konfetti altid en succes.

717393_49154834

Den ultimative fest er…

Der kan ikke rigtig være nogen tvivl om, at den ultimative fest man kan holde selvfølgelig er en fastelavnsfest. – Kombinationen af udklædning, slagvåben, og tomme tønder finder man ikke rigtigt ved andre fester, og dette gør fastelavn til noget helt særligt. Når man skal holde en fastelavnsfest er der flere måder at angribe planlægningen af denne.

Man kan eksempelvis vælge et fast tema for festen, hvor gæsterne også møder udklædte op inden for et bestemt tema. En anden mulighed er at lave det som ”fri leg” hvor det bare gælder om at slippe fantasien løs, og hvor der med den store frihed inden for udklædningen vil være et forhåbentligt fantasifuldt repræsentation af gæster til festen. Den store gimmick til denne fest, er selvfølgelig også der hvor man slår ’katten af tønden’, der er ikke mange andre festlige begivenheder hvor man får mulighed for at slå en tønde fra hinanden. Alt i alt er det også en fest som byder på megen åben kreativitet, både i forbindelse med planlægningen af festen – både for arrangør og gæst – men også under selve afviklingen af festen.

Det er selvfølgelig en fest, som kun kan afvikles på et bestemt tidspunkt af året, men med den rette planlægning kan det dog blive årets fest!