Kan sikringen af vores hjem gøres smartere?

Jeg synes at jeg igennem de seneste år har lagt mærke til, at flere og flere vælger at sikre deres hjem. På sin vis, kan man vel sige at vi altid har sikret vores hjem. Traditionelt set, har det været med en lås i døren. Når vi låser efter os, så er det vanskeligt for uvedkommende at komme ind.

På mange måder, har låsen efterhånden lignet sig selv i hundrede år. Selvfølgelig bliver låse også mere avancerede, men der er vel ikke sket den helt store udvikling inden for låsenes verden.
Så når vi idag taler om sikring af hjemmet, så er det oftest andet end netop låsen vi forbinder det med. Det kunne eksempelvis være videoovervågning som er blevet smartere. Der findes efterhånden et bredt udvalg af producenter og modeller, som kan hjælpe dig med at sikre dit hjem.

I modsætning til de store alarmanlæg som du måske kender fra din arbejdsplads, så er der ikke nogen central som reagerer på alarmen. Her er du din egen central, og får besked typisk direkte på din mobil, hvis der er noget som udløser alarmen.
Ikke desto mindre er det en ret smart måde at sikre hjemmet på.