Verden går i stå når julen melder sin ankomst

Julen er en travl tid. Men samtidig også en hyggelig tid. Men er dét at have travlt ikke en modsætning til at hygge sig? eller kan man i virkeligheden godt have travlt med at hygge sig?

Måske ikke, men det er jo heldigvis op til os selv, hvordan vi ønsker at fejre julen. Men i udgangspunktet mener jeg, at man bør holde op med at stresse så voldsomt over den. For verdenen og livet fortsætter jo sin gang uanset at vi er optaget af julen eller ej. I julen markeres en bestemt fødsel, men på trods af det, sker der jo også dødsfald selvom det er jul.

Men uanset de aspekter, så handler det jo først og fremmest om at holde jul. Så det vil jeg også snart til, så selvom der ikke har været meget aktivitet på bloggen på det seneste, så planlægger jeg, at jeg først får alvor begynder at skrive nye indlæg i det nye år. Indtil da vil jeg nyde julen, så jeg er klar med frisk energi i det nye år.