Hvor finder jeg mit nye system?

Kender du det med, at man skal finde et nyt program som man skal bruge til at gøre sin hverdag mere effektiv? Der findes faktisk en her del programmer, som alle lover at kunne gøre netop det. Det svære er vel faktisk, at finde netop det program, som man også synes passer bedst til sit behov.

Lige netop det, har jeg prøvet flere gange. Det er faktisk ret svært, at vælge det helt rigtige i netop den jungle. Jeg har længe været på jagt efter et CRM system. Det er et system som jeg vil putte en masse energi i, derfor vil jeg selvfølgelig også gerne være sikker på, at jeg får valgt det rigtige program, inden jeg begynder at fylde det op med data. Grundlæggende er der vel to tilgange til netop den udvælgelse.

Man kan få anbefalinger fra andre, eller selv gå igang med at prøve programmer af. Det ene bør bestemt ikke udelukke det andet, og jeg mener kun, at begge dele kan være med til at kvalificere beslutningen. Det er ihvertfald den tilgang, jeg selv valgte at benytte.