De vigtigste programmer til en ny computer

Når man får en ny computer er der altid nogle programmer som man starter med at installere. En slags værktøjer som man synes er essentielle for at kunne få det optimale ud af sin computer. Sådan har jeg det ihvertfald selv.

Mange af programmerne kører faktisk bare i baggrunden, men bidrager til en stabil drift fremover. Det kunne eksempelvis være anti-virus og lignende.
For mit vedkommende er der også altid en backupløsning som et af de første programmer jeg installerer. Forhåbentligt får jeg aldrig brug for det. Men jeg har et par gange været reddet af, at jeg havde en backup. Man kan hurtigt komme til at slette en fil, eller på anden måde få brug for at kunne gendanne til en tidligere version af sit indhold.

Det kræver selvfølgelig at man får installeret backup programmet. Det er altid noget af det første jeg gør. For det har virkelig været en hjælp for mig mere end en gang.